Statia sortare deseuri de la Mofleni

0
Statia sortare deseuri de la Mofleni functionala incepand cu data de 1 aprilie, locul unde se colecteaza deseurile reciclabile din Craiova si din zonele perimetrale ale orasului. Este unul dintre cele mai mari proiecte cu fonduri europene ale Consiliului Judetean Dolj si care a fost dus la indeplinire.

Statia de sortare face parte dintr-un Sistem de Management Integrat al Deșeurilor. Acest sistem pune judetul Dolj printre primele cinci din tara ca marime si complexitate. Daca unele judete de-abia acum se apuca sa scrie proiecte asemanatoare, Doljul deja functioneaza.

Statia din Craiova-Mofleni este construita pentru o capacitate de 44 000 tone de deseuri pe an. Aici vor intra pentru sortare deseuri din hartie carton, plastic, metal si sticla, deseuri colectate separat pe fractii de la populatie. Consiliul judetean a reusit sa construiasca infrastructura necesara pentru colectare transport si sortare.

Statia sortare deseuri de la Mofleni

Aceasta postarea este preluata din contul consilierului judetean Dan Paloiu, care face parte din echipa care a pus pe picioare acest colos. Alaturi de directorul DJSPU Dolj, Aurel Dinca, coordonati direct de presedintele Consiliului Judetean Cosmin Vasile , de administratorul public al judetului, Durle Cosmin, s-a reusit ca intr-un timp record sa se realizeze un astfel de sistem de gestionare al deseurilor.
Statia sortare deseuri de la Mofleni


Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Anunturi Craiova incurajeaza pe fiecare sa posteze un comentariu.
Nu se accepta cuvinte obscene sau adresari jignitoare catre vreun utilizator, sau chiar administratorului acestui blog.
Anunturi Craiova isi rezerva dreptul de a sterge oricand un comentariu cu un caracter deranjant.

Trimiteți un comentariu (0)
Catre sus