Salubrizarea Doljului continua

0
Salubrizarea Doljului continua, dupa ce in urma cu putin timp a fost dedicat un articol pe acest subiect, cu referire la Statia sortare deseuri de la Mofleni, in care se mentiona ca a devenit functionala incepand cu data de 1 aprilie. Iata ce declara consilierului judetean Dan Paloiu pe contul sau de Facebook, cel care face parte din echipa care a pus pe picioare acest proiect.

Salubrizarea Doljului continua

"Existau pe vremuri, și mai există încă dar puține, unități economice sau instituții pentru care câteva zile libere date de Guvern reprezintă doar simple date în calendar. Una dintre aceste activități este salubrizarea. Că să fie clar, mi se pare absolut normal ca cei care lucrează în acest domeniu sa nu aibă liniște.

Gândiți-vă ce ar însemna să nu se colecteze deșeurile timp de câteva zile la rând. Vă spun eu : un coșmar. Numai dacă ne uităm prin curtea S1 din București și vedem impotența unui primar în a gestiona deșeurile, ne putem da seama de dezastru. Dar nu despre curtea altora e vorba acum, ci despre a noastră. In Dolj s- a colectat la greu in perioada Paștelui. Zi de zi , de dimineața până seara, neîncetat. Efortul depus de cei de la IRIDEX s-a văzut în cantitatea de deșeuri intrate in Stația de Sortare Mofleni. Un lucru important este că au ajuns aici, as zice eu, pentru că cel mai important lucru este că doljenii ,dar în special craiovenii, au învățat să separe deșeurile la ei acasă și să le pună separat în containere.

Stația de Sortare Mofleni este pregătită să primească orice cantitate de deșeuri. De câteva zile se lucrează în două schimburi și se sortează la greu. Eu cred că oamenii au înțeles importanța colectării separate a deșeurilor reciclabile și îi felicit. Nu uitați, reciclarea incepe cu voi! Să aveți spor!"
 Sursa 
Salubrizarea Doljului continua

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Anunturi Craiova incurajeaza pe fiecare sa posteze un comentariu.
Nu se accepta cuvinte obscene sau adresari jignitoare catre vreun utilizator, sau chiar administratorului acestui blog.
Anunturi Craiova isi rezerva dreptul de a sterge oricand un comentariu cu un caracter deranjant.

Trimiteți un comentariu (0)
Catre sus