Oferte telefoane mobile si accesorii in Craiova

0
Oferte telefoane mobile si accesorii in Craiova, prin oferte de vanzare telefoane noi sau second hand, cu posibilitate Buy Back in magazinul situat pe Bulevardul Carol I la numarul 62, vizavi de Hotel Rexton. Toti clientii care au apelat la produsele si serviciile Magazin Gsm Safe Phones, sunt cei care au castigat incredere, deoarece le-am demonstrat ca suntem un partener corect si sigur, serios, si mai ales foarte informat.

Prin Safe PhoneS Magazin GSM, dorim sa oferim cumparatorilor o reala experienta de vanzare, pe care o pot avea intr-un magazin de telefoane tip occidental, incepand de la prezentare si consiliere, prin obtinerea produsului dorit, avand in vedere ca toate telefoanele noaste sunt atent verificate, pentru ca oricare potential client sa se bucure la maxim de telefoanele oferite.

Oferte telefoane mobile si accesorii in Craiova


Te invitam sa vizitezi magazinul nostru, fie ca ai nevoie de un model telefon simplu, sau unul de ultima generație, deoarece avem produsul potrivit pentru tine, dar sa te si asiguram ca avem preturi excelente. Program nostru de lucru este in fiecare zi de la 10 la 19:00, sambata de la 10 la 17, duminica fiind inchis.

Alaturi de ofertele de telefoane noi si second hand, mai oferim:


Huse telefoane

La noi poti alege dintr-o ampla gama de huse pentru telefoane, cele care protejeaza de socuri si zgarieturi fata si spatele terminalului. Detinem huse transparente, huse cu alcantara si huse carbon, materiale care sunt confectionate sa-i dea telefonului eleganta si un stil aparte.
Folii de protectie

Telefonul mobil trebuie protejat cat mai bine, pentru ca este intotdeauna cu tine. Folosirea foliilor de protectie pastreaza ecranul ca nou, datorita protejarii oferite impotriva prafului, zgarieturilor si amprentelor. La magazinul nostru poti alege un model de folie potrivite, dintr-o varietate de folii de protectie.
Cabluri si incarcatoare

Ofera telefonului tau suportul de incarcare pe care il merita, fara sa porti grija bateriei telefonului, pentru ca la noi vei gasi o gama variata de incarcatoare auto si de retea, potrivite modelului tau de telefon. Pentru transferul de fotografii, muzica sau documente, intre un telefon mobil si un PC sau laptop, cablurile de date din magazinul Gsm Safe Phones sunt cea mai utilizata metoda.
Casti Wireless/Bluetooh

Viziteaza-ne si iti poti imbunatati siguranta si vigilenta la volan, selectand o casca Bluetooth. In plus, castile bluetooth fara fir, iti permit sa-ti indeplinesti activitatile de peste zi, fara a te procupa telefonul. Examineaza gama de casti de care dispunem si alege, in functie de bugetul si preferintele tale.

Si nu uita un aspect ce nu trebuie neglijat!
Se ofera garantie de la 30 de zile, la 12 luni, in functie de model si performante telefon sau gadget.

Daca te-am convins ca merita sa ne treci pragul, suna la numerele de telefon afisate, pentru cat mai multe informatii, deoarece se raspunde cu placere la intrebarile fiecarui potential cumparator.
0770 752 293
0786 105 522

Oferte telefoane mobile si accesorii in Craiova
telefoane mobile si accesorii

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Anunturi Craiova incurajeaza pe fiecare sa posteze un comentariu.
Nu se accepta cuvinte obscene sau adresari jignitoare catre vreun utilizator, sau chiar administratorului acestui blog.
Anunturi Craiova isi rezerva dreptul de a sterge oricand un comentariu cu un caracter deranjant.

Trimiteți un comentariu (0)
Catre sus