Piata Chiriac din Craiova

0
Piata Chiriac din Craiova redevine functionala si va fi locul unde se vor comercializa doar produse autohtone romanesti, declara autoritatile locale. Se fac ultimele retusuri la cele doua cladiri: la cea unde va fi depozitul si zona frigorifica se face curatenie in interior, iar la magazinul unde se vor desface produsele lactate, carnea, fructele si legumele se finalizeaza, in perioada imediat urmatoare, partea exterioara. Sectorul destinat sacrificarii si comercializarii animalelor va fi functional in perioada Sarbatorilor Pascale, urmand ca intregul complex sa fie gata in iunie, dupa ce va fi terminata si achizitia mobilierului si vor fi semnate contractele cu producatorii. Aceste randuri apar intr-o postare pe pe Pagina de Facebook a primarului Lia Olguta Vasilescu.

Piata Chiriac din Craiova

Piata Chiriac va intra în proces de reabilitare, dupa ce, declara autoritatile locale, au fost efectuate mai multe solicitari in acest sens de catre cetatenii care locuiesc in zona respectiva. Aici va fi locul in care producatori agricoli autohtoni isi vor vinde marfa, dar si statiunile de cercetare din judet, care au dezvoltat in ultimii ani culturi precum cele exotice, gen curmale, kiwi, fistic.

Piata Chiriac din Craiova a fost inchisa in perioada anului 2018, atunci cand s-a decis mutarea comerciantilor in Targul Municipal existent pe strada Dimitrie Gerota din oras. 
Piata Chiriac din Craiova

  foto

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Anunturi Craiova incurajeaza pe fiecare sa posteze un comentariu.
Nu se accepta cuvinte obscene sau adresari jignitoare catre vreun utilizator, sau chiar administratorului acestui blog.
Anunturi Craiova isi rezerva dreptul de a sterge oricand un comentariu cu un caracter deranjant.

Trimiteți un comentariu (0)
Catre sus