Servicii tractari auto in Craiova si imprejurimi

0
Servicii tractari auto in Craiova si imprejurimi, prin oferte pentru transport de autoturisme, autoutilitare si utilaje, in conditii de siguranta si la preturi extrem de avantajoase. Asadar, se ofera servicii tractari auto, pe platforme dedicate marca Iveco, pentru toate tipurile de auto, atat in Craiova si imprejurimi, iar daca este nevoie, si in alte judete.

Servicii tractari auto in Craiova si imprejurimi


Daca ai ramas cu masina in trafic, ai pana, masina nu mai are curent, sau cutia de viteze a ramas blocata, putem interveni eficient la fata locului. Suntem pregatiti in constatarea defectiunilor si oferim celor mai competente servicii de transport in siguranta. Toate acestea deoarece stim cat de importanta este masina pentru rutina dvs., dar mai ales si timpul.

Dorim sa va eficientizam timpul pierdut si sa oferim posibilitatea, ca in situatia unui transport auto in alta localitate, sa sunati la numarul de telefon afisat si sa programam tractarea la un cost minim. Totul este sa fim contactati, pentru a oferii detalii cat mai bogate in informatii pentru fiecare caz in parte, sau, de ce nu, salvat numarul de contact 0763 955 533 in agenda telefonului, pentru a apela la nevoie.
Servicii tractari auto in Craiova si imprejurimi
Servicii tractari auto Craiova

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Anunturi Craiova incurajeaza pe fiecare sa posteze un comentariu.
Nu se accepta cuvinte obscene sau adresari jignitoare catre vreun utilizator, sau chiar administratorului acestui blog.
Anunturi Craiova isi rezerva dreptul de a sterge oricand un comentariu cu un caracter deranjant.

Trimiteți un comentariu (0)
Catre sus