Parc vanzari auto second hand in Craiova

0
Parc vanzari auto second hand in Craiova, locatia in care se pot descoperii o intreaga varietate de autoturisme si autoutilitare second hand de calitate, cu kilometri reali si cu acte fara probleme la inmatriculare. Parcul auto din Craiova pe care-l administram, se afla situat pe centura nord a orasului, modelul de Trabant afisat pe postament (vezi imagine) fiind un real punct de reper pentru cei care doresc sa ne viziteze.

Cunoscand despre cat de importanta este cunoasterea achizitionarii unui autovehicul second hand, reprezentantii parcului nostru auto verifica in detaliu oricare vehicul, pentru a asigura potentiali clienti de calitatea produselor vandute si pentru a oferi o imagine reala a autovehiculului care se doreste a fi achizitionat.

Parc vanzari auto second hand in Craiova


Deoarece intotdeauna am incercat sa gasim rezolvarea oricarei solutii, reusim mai mereu ca fiecare cumparator sa se bucure de calitatea serviciilor prestate si oferite. Astfel, pe langa optiunea de alegere de autoturisme second hand, oferim si inmatricularea la cerere, contra cost, sau obtinerea de numere provizorii in cel mai scurt timp! Toate acestea pentru a se asigura de calitatea produselor vandute si pentru a oferi o imagine reala a ceea ce se doreste a fi achizitionat.

Pentru toti cei care doresc sa afle cat mai multe informatii, sau orice alt detaliu, inclusiv despre oferta de masini second hand, exista numerele de telefon:
0761 851 170
0784 053 762
0768 224 719
Va multumim si va asteptam!
Parc vanzari auto in Craiova

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Anunturi Craiova incurajeaza pe fiecare sa posteze un comentariu.
Nu se accepta cuvinte obscene sau adresari jignitoare catre vreun utilizator, sau chiar administratorului acestui blog.
Anunturi Craiova isi rezerva dreptul de a sterge oricand un comentariu cu un caracter deranjant.

Trimiteți un comentariu (0)
Catre sus