Motoare masini second langa Craiova

0
Motoare masini second langa Craiova, prin oferte motoare benzina si motoare diesel autoturisme si autoutilitare, echipate si cu posibilitate de proba in unitate service auto. Avem pe stoc motoare cu subansamble si fara, dar exista disponibile si alte piese auto, iar pentru mai multe detalii asteptam sa fim contactati.

Suntem deschisi oricarei convorbiri, iar unui motor vandut de catre noi, se ofera o garantie de 3 luni!
Pentru oricare motor dorit, se pot apela numerele de telefon existente in anunt.

Motoare masini second langa Craiova


Ori de cate ori un motor original cedeaza, sau anumite piese interne necesita o lucrare de reparatie ce poate fi destul de scumpa, pur si simplu se doreste inlocuirea unui motor cu unul mai puternic, sau mai economic. Numai ca, atunci cand este nevoie de un motor, prin decizia unei achizitii facute de la dezmembrari, trebuie avut in vedere mai multe aspecte, pentru a nu se arunca cu banii.

O buna varianta de a cumpara un motor second hand este sa existe posibilitatea testarii, iar noi asiguram aceasta optiune. Deoarece dispunem de unitate service auto, oferim o varietate de servicii prin care sa ajutam potentialii clienti.

Exista cumparatori care achizitioneaza motoare online, sau le cumpara fara sa le auda „mergand”. In astfel de cazuri sunt mai multe riscuri care pot apare ca sa poata fi gasit un motor in buna stare de functionare. Cu alte cuvinte, este bine ca un motor sa fie cumparat numai de la vanzatori autorizati, asa cum suntem noi, care pot demonstra functionalitatea. Astfel, speram ca fiecare cumparator sa aiba parte doar de experiente placute cu motoarele cumparate de la dezmembrari.

Oricand ai nevoie de un motor second cu garantie, suna la numerele de telefon 0769 981 484 si/sau 0740 751 318
Motoare masini second langa Craiova
Cuvinte Cheie

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Anunturi Craiova incurajeaza pe fiecare sa posteze un comentariu.
Nu se accepta cuvinte obscene sau adresari jignitoare catre vreun utilizator, sau chiar administratorului acestui blog.
Anunturi Craiova isi rezerva dreptul de a sterge oricand un comentariu cu un caracter deranjant.

Trimiteți un comentariu (0)
Catre sus