Anvelope auto ieftine in Craiova

0
Anvelope auto ieftine in Craiova, prin oferte propuse de magazin piese auto care comercializeaza anvelope cu preturi concurentiale si pregatite sa faca performanta, indiferent de sezon. Alegerea de cauciucuri pentru masina in functie de sezon, este unul dintre cei mai importanti factori, deoarece, acestea ofera cel mai bun randament cand vine vorba de temperaturi si fenomene meteorologice in anotimpurile calde si reci.

Dupa cum probabil se stie, starea cauciucurilor influenteaza foarte mult aderenta si stabilitatea masinii, distanta de franare, reactia masinii in timpul manevrelor de accelerare si schimbarea directiei de mers.

Anvelope auto ieftine in Craiova


S.C.Taviandra ofera spre vanzare anvelope vara, anvelope iarna, sau anvelope all season, iar marcile disponibile constau in Michelin, Pirelli, Trazano, Sunfull, Hankook si multe alte marci de anvelope auto, cu preturi incepand de la 250 lei! Ce trebuie retinut, este faptul ca pe langa preturile foarte bune si rapiditate in livrarea comenzii, oferim service roti in cadrul unitatii noastre, situata pe strada Nicolae Romanescu nr.65.

Suntem capabili sa garantam calitatea fiecarui produs si sa garantam o livrare rapida. Dupa finalizarea comenzii, poti fi sigur ca achizitia ta va depasi asteptarile. Nu ramane decat sa te rugam sa verifici anvelopele sau piesa auto de care ai nevoie, iar de restul ne ocupam noi.

Program de lucru
Luni – Vineri: 9:00 – 18:00;
Sambata: 9:00 -15:00;
Duminica: INCHIS;

Numere telefon
0767 949 413
0740 292 919
Anvelope auto ieftine in Craiova

Cuvinte Cheie

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Anunturi Craiova incurajeaza pe fiecare sa posteze un comentariu.
Nu se accepta cuvinte obscene sau adresari jignitoare catre vreun utilizator, sau chiar administratorului acestui blog.
Anunturi Craiova isi rezerva dreptul de a sterge oricand un comentariu cu un caracter deranjant.

Trimiteți un comentariu (0)
Catre sus