Invitatie la cafea in Craiova

0
Invitatie la cafea in Craiova, pentru o cafea de buna calitate, vine din partea celor de la cafeneaua Starbucks, inaugurata recent in incinta Mercur Center. Conform celor scrise de catre cei de la oltenasul.ro, compania Starbucks a deschis prima sa cafenea din Oltenia, în parteneriat cu AmRest

Iata ce a declarat Eva Simon, District Manager Starbucks, in ziua deschiderii: “Ne bucurăm că am deschis prima cafenea Starbucks la Craiova, cunoscând dorința locuitorilor de aici de a avea aproape un brand pe care îl îndrăgesc. Fanii noștri trebuie să știe că numele companiei vine de la numele personajului iubitor de cafea din cartea “Moby Dick” și el evocă romantismul călătoriilor pe mare și a comerțului cu boabe de cafea. Ne dorim să vă bucurați din plin de experiența Starbucks Craiova!”

Invitatie la cafea in Craiova

Cafeneaua este deschisa la parterul centrului comercial, in zona intrarii principale si va dispune si de o terasa exterioara., unde craioveni sunt invitati să savureze bauturile espresso delicioase marca Starbucks.


Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Anunturi Craiova incurajeaza pe fiecare sa posteze un comentariu.
Nu se accepta cuvinte obscene sau adresari jignitoare catre vreun utilizator, sau chiar administratorului acestui blog.
Anunturi Craiova isi rezerva dreptul de a sterge oricand un comentariu cu un caracter deranjant.

Trimiteți un comentariu (0)
Catre sus