Cartierul Craiovita Noua din Craiova

0
Cartierul Craiovita Noua din Craiova, figureaza ca si cel mai mare cartier din punct de vedere al numarului de locuitori, cu o populatie de peste 105 000 de persoane. Cunoscand date furnizate de Institutul National de Statistica (INS), despre faptul ca orasul Craiova are un numar de 294 774 locuitori, este destul de usor de a face diferentierea dintre cartierul Craiovita Noua si celelalte cartiere.

Trebuie stiut ca acest cartier face parte din topul cartierelor cu cel mai mare numar de locuitori din tara, exceptie facand capitala Bucuresti, iar numele cartierului provine din vechea denumire a cartierului învecinat Brestei, fosta Craiovita.

Cartierul Craiovita Noua din Craiova

Pentru o mai buna cunoastere si descriere, se poate scrie ca s-a investit destul de mult de-a lungul timpului, existand cateva supermarketuri si zeci de minimagazine de cartier, o piata destul de mare, locuri de joaca pentru copii, o catedrala care este in constructie (dar nu se stie termenul finalizarii), cateva sedii de banci si multe farmacii, iar bulevardele, strazile adiacente si parcarile asfaltate in acest an, aduc un plus cartierului ca si aspect, dar nu ca si confort, aglomeratie fiind mai mereu pe strazi si in intersecti, sau prin locurile de parcare putine.

Practic este un oras intr-un oras! Pe parcursul urmatoarelor articole, se va incerca mai mereu atragerea atentiei catre toate lucrurile, faptele, sau alte activitati, fie ele de bun augur sau nu, dar care sa faca de asa natura, prin putinul textelor afisate, sa duca catre o mai bogata informatie a celor care traiesc si locuiesc in acest minunat oras Craiova.

Cartierul Craiovita Noua din Craiova

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Anunturi Craiova incurajeaza pe fiecare sa posteze un comentariu.
Nu se accepta cuvinte obscene sau adresari jignitoare catre vreun utilizator, sau chiar administratorului acestui blog.
Anunturi Craiova isi rezerva dreptul de a sterge oricand un comentariu cu un caracter deranjant.

Trimiteți un comentariu (0)
Catre sus