Portiune Craiova-Pitesti inaugurata

0
Prima portiune Craiova-Pitesti inaugurata, fiind vorba despre centura ocolitoare a orasului Bals din cadrul Drumului Expres, cea care îi va scuti pe conducatorii auto din zona si nu numai, de multe ore pierdute in trafic.

Iata ce a scris Lia Olguţa Vasilescu, primarul orasului Craiova, pe Facebook:
"Acum s-a terminat recepția și se deschide circulația! Din această seară se va putea circula pe prima porțiune din Drumul Expres Pitești Craiova, mai precis pe cea care ocolește orașul Balș. Sorin Grindeanu, premierul în mandatul căruia a început acest proiect, are și șansa să îl finalizeze în calitate de ministru al Transporturilor.

Am fost una dintre persoanele care a militat pentru a avea și Oltenia o autostradă, pentru că acest Drum Expres este exact ca o autostradă doar că îi lipsește un metru pe banda de urgență și, față de studiul de fezabilitate din 2007, refăcut complet în 2017, la insistența mea, au apărut și stâlpii de iluminat, exact ca la autostrăzile europene. Felicitări, UMB și Sorin Grindeanu! P.S. Pentru cârcotași, postez și două fotografii cu dată ca să se vadă în ce stadiu am lăsat această investiție cand am plecat de la guvernare. E mai mult decât două borduri..."

Portiune Craiova-Pitesti inaugurata

Până când va fi promulgată legea privind circulația pe un drum expres, care va permite deplasarea cu 120 de kilometri la oră, autoritățile le recomandă șoferilor să nu depășească viteza de 100 km/h. Autoritățile sunt optimiste și cred că dupa prima portiune Craiova-Pitesti inaugurata și celelalte trei loturi din drumul expres Craiova - Pitești se vor finaliza la timp.

Pe un drum expres benzile sunt mai înguste, lipsesc cele de urgență iar parapetul separator este diferit. Dacă termenele de execuție vor fi respectate, Drumul Expres Craiova-Pitești ar urma să fie finalizat complet în 2024.
Portiune Craiova-Pitesti inaugurata


Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Anunturi Craiova incurajeaza pe fiecare sa posteze un comentariu.
Nu se accepta cuvinte obscene sau adresari jignitoare catre vreun utilizator, sau chiar administratorului acestui blog.
Anunturi Craiova isi rezerva dreptul de a sterge oricand un comentariu cu un caracter deranjant.

Trimiteți un comentariu (0)
Catre sus