Anunturi Craiova: Politica de Confidențialitate

Politica de Confidențialitate - Anunturi Craiova
Articole Noi

Diverse

Stiri si Noutati

Divertisment

Reclama

Politica de Confidențialitate

Regulamentul general de protecție a datelor (GDPR )
 Conform regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27.04.2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE, publicat în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene L 119 (4.5.2016), in calitate de operator de date cu caracter personal, am obligaţia de a respecta cu stricteţe dispoziţiile legale privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.
De aceea, informez ca datele de contact care se afla în baza de date a site-ului anunturi-craiova.blogspot.ro, fiind obtinute prin intermediul unuia dintre formularele disponibile, sau ca urmare a unor comentarii in articole, sau în orice alt context, vor beneficia de protectie a confidentialitatii, fiind protejate si pastrate in siguranta.

Comentarii in anunturi-craiova.blogspot.ro
 Cand un vizitator lasa comentarii pe blog, se colecteaza datele aratate în formularele de comentarii, dar și adresa IP a vizitatorului , pentru a ajuta la detectarea spamului. Un șir facut anonim (numit și un hash), creat din adresele tale de email, poate fi furnizat serviciului Gravatar pentru a vedea daca îl folosești.
Politica de confidențialitate a serviciului Gravatar este disponibilă aici: https://automattic.com/privacy/.
Dupa aprobarea comentariului, fotografia ta de profil este vizibilă pentru public lânga comentariul tau.

Pentru cei care lasă un comentariu:
Cei care lasa un comentariu pe acest blog, fac acest lucru știind că numele lor, legătura cu profilul sau blogul lor, precum și comentariile pe care le posteaza sunt vizibile pentru toți cei care vizitează acest blog și, prin urmare, consimt la utilizarea informațiilor personale pentru acest scop specific.

Blogger oferă o opțiune pentru toți utilizatorii de a șterge comentariile pe care le posteaza pe orice blog.
Dacă doriți să ștergeți comentariile dvs. publicate din blogul meu, sunteți liber să o faceți.
Dacă apar dificultăți tehnice, trebuie să contactați Blogger sau Google pentru a rezolva aceste probleme.

Toți cei care lasă un comentariu sunt, de asemenea, reglementați de Politica de confidențialitate Google.
  Ce date personale prelucreaza anunturi-craiova.blogspot.ro
Datele personale prelucrate sunt, in principal, datele tale de identificare, demografice, de localizare, sau alte date personale care se colecteaza direct de la tine atunci cand inregistrezi un comentariu pe anunturi-craiova.blogspot.ro.
Prelucrarea datelor personale se face doar pentru scopuri legitime, precum acela de a-ti permite accesul pe acest blog, de a te identifica prin intermediul platformei, in scop de discutie online. Prelucrarea datelor personale se intemeiaza intotdeauna pe consimtamantul tau, daca ti-ai manifestat optiunea in acest sens.
 Conform Legii nr. 677/2001, fiecare utilizator beneficiaza de dreptul de acces si de interventie asupra datelor personale. De asemenea, are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care-l privesc si sa solicite stergerea datelor cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

Comentarii in anunturi-craiova.blogspot.ro
Cand un vizitator lasa comentarii pe blog, se colecteaza datele aratate în formularele de comentarii, dar și adresa IP a vizitatorului , pentru a ajuta la detectarea spamului.  Un șir facut anonim (numit și un hash), creat din adresele tale de email, poate fi furnizat serviciului Gravatar pentru a vedea daca îl folosești.
Politica de confidențialitate a serviciului Gravatar este disponibilă aici: https://automattic.com/privacy/. Dupa aprobarea comentariului, fotografia ta de profil este vizibilă pentru public lânga comentariul tau.

Acest site foloseste Adsense
Furnizorii terță parte, inclusiv Google, utilizează cookie-uri pentru a difuza anunțuri pe baza vizitelor anterioare ale unui utilizator pe acest site.
Utilizarea de către Google a cookie-ului DoubleClick le permite partenerilor săi să difuzeze anunțuri utilizatorilor dvs. pe baza vizitei pe site-urile dvs. și / sau pe alte site-uri de pe internet.
Utilizatorii pot renunța la utilizarea cookie-ului DoubleClick pentru publicitatea bazată pe categorii de interese, accesând Setările anunțului.
(Alternativ, utilizatori sunt indrumati să renunțe la utilizarea de către terți a cookie-urilor pentru publicitatea bazată pe categorii de interese vizitând aboutads.info )
Continut înglobat de pe alte situri web
Articolele din acest blog pot include conținut înglobat (de exemplu, videouri, imagini, articole etc.). Conținutul înglobat de pe alte situri web se comporta exact la fel ca și cum vizitatorii au vizualizat un alt sit web. Aceste situri web pot sa colecteze date despre tine, sa folosească cookie-uri, sa înglobeze urmarirea suplimentara a terților și sa-ți monitorizeze interacțiunea cu conținutul înglobat.

  Politica de utilizare a cookie-urilor
Pentru a respecta cerintele stabilite de Regulamentul GDPR privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, tuturor vizitatorilor pe acest blog li se cere consimtamantul inaintea transmiterii de cookies in computerele acestora. Website-urile folosesc cookie-uri proprii si de la terti pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si de asemenea ofera detinatorilor de site-uri un feedback asupra modului cum sunt utilizate site-urile lor de catre utilizatori, astfel incat sa le poata face mai eficiente.

  Ce este un fişier cookie şi în ce scop este folosit? 
Un cookie este un mic fisier de litere si numere care pot fi stocate în browserul tau, sau pe hard disk-ul computerului, atunci când vizitezi acest blog.
Cookie-urile conțin informații despre vizitele pe site-ul web menționat anterior. Cookie-ul este instalat prin solicitara emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome, Mozilla, Opera, etc.) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard drive-ul utilizatorului).
Un cookie este format din 2 parti: numele si continutul sau valoarea cookie-ului. Durata de existenta a unui cookie este determinata si tehnic, doar webserverul care a trimis cookie-ul il poate accesa din nou in momentul in care un utilizator se intoarce pe website-ul asociat webserverului respectiv. Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet. Acest blog utilizează tehnologia de tip cookie pentru a oferi un serviciu web mai bun și personalizat. Datele stocate de fișierele de tip cookie utilizate pe site nu arata niciodata detalii personale în baza carora sa poată fi stabilita o identitate individuala.

  Exista 2 categorii de cookie-uri:
1. Cookie-uri de sesiune – acestea sunt stocate temporar in folderul de cookie-uri al browserului web pentru ca acesta sa le memoreze pana cand utilizatorul iese de pe website-ul respectiv sau inchide fereastra browserului ( ex: in momentul logarii/delogarii pe un cont de webmail sau pe retele de socializare). 2. Cookie-uri persistente – acestea sunt stocate pe hard-ul unui computer sau echipament (si, in general, depinde de durata de viata prestabilita pentru cookie). Cookie-urile persistente le includ si pe cele plasate de un alt website decat cel pe care il viziteaza utilizatorul la momentul respectiv – cunoscute sub numele de third party cookies (cookie-uri plasate de terti) – care pot fi folosite in mod anonim pentru a memora interesele unui utilizator, astfel incat sa fie livrata publicitate cat mai relevanta pentru utilizatori.

  Care este durata de viata a unui cookie?
Cookie-urile sunt administrate de webservere. Durata de viata a unui cookie poate varia semnificativ, depinzand de scopul pentru care este plasat. Unele cookie-uri sunt folosite exclusiv pentru o singura sesiune (session cookies) si nu mai sunt retinute odata ce utilizatorul a parasit website-ul, iar unele cookie-uri sunt retinute si refolosite de fiecare data cand utilizatorul revine pe acel website (cookie-uri permanente). Cu toate aceste, cookie-urile pot fi sterse de un utilizator in orice moment prin intermediul setarilor browserului.

  Ce sunt cookie-urile plasate de terti (third party cookies)?
Anumite sectiuni de continut de pe unele site-uri pot fi furnizate prin intermediul unor terte parti/furnizori (ex: news box, un video sau o reclama). Aceste terte parti pot plasa de asemenea cookie-uri prin intermediul site-ului si ele se numesc “third party cookies” pentru ca nu sunt plasate de proprietarul website-ului respectiv. Furnizorii terti trebuie sa respecte, de asemenea, legea in vigoare si politicile de confidentialitate ale detinatorului site-ului.

  Cum sunt folosite cookie-urile de catre un site
O vizita pe un website poate plasa cookie-uri pentru:
• o analiza a vizitatorilor;
• geotargetting;
• inregistrarea utilizatorilor;
• de performanta;
• ale furnizorilor de publicitate.

  Cookie-uri pentru analiza vizitatorilor
Google Analytics
Acest blog utilizează Google Analytics, un serviciu pentru analiza web, furnizat de Google. Google Analytics utilizează fișiere de tip cookie pentru a ajuta un anumit website să analizeze modul în care utilizezi respectivul website. Informatiile generate de fisierele de tip cookie cu privire la utilizarea de catre tine a blogului (inclusiv adresa dvs. IP)  vor fi transmise și stocate de Google pe servere care pot fi localizate în UE, SEE şi/sau Statele Unite. Google va utiliza aceste informații în scopul evaluării utilizării de catre tine a website-ului, elaborând rapoarte cu privire la activitatea website-ului pentru operatorii website-ului si furnizand alte servicii referitoare la activitatea website-ului si la utilizarea internetului. 
De asemenea, Google poate transfera aceste informații catre terți în cazul în care are aceasta obligaţie conform legii sau în cazul în care acesti terti prelucrează informatiile în numele Google. Google nu va asocia adresa ta IP cu alte date deținute de Google.
Poti renunța la Google Analytics fara a afecta modul în care poti vizita acest blog.
Informatii detaliate cu privire la Google Analytics si protectia datelor cu caracter personal (inclusiv modul în care poti controla informațiile trimise către Google) pot fi gasite la: https://policies.google.com/privacy/partners.
Pentru a împiedica monitorizarea prin acest tip de cookie, poti instala un add-in pe browserul tau web (http://tools.google.com/dlpage/gaoptout).

Cookie-uri pentru geotargetting
Aceste cookie-uri sunt utilizate de catre un soft care stabileste din ce tara provine vizitatorul. Este complet anonim si este folosit doar pentru a targeta continutul – chiar si atunci cand vizitatorul este pe pagina in limba romana sau in alta limba, se va primi aceeasi reclama.

  Cookie-uri pentru inregistrare
Atunci cand va inregistrati pe un site (nu este cazul pe acest blog), se genereaza un cookie care anunta daca sunteti inregistrat sau nu. Serverele folosesc aceste cookie-uri pentru a arata contul cu care fiecare este inregistrat si daca are permisiunea pentru un serviciu anume.
De asemenea, se permite sa se asocieze orice comentariu postat pe site cu username-ul fiecaruia. Daca nu ai selectat “pastreaza-ma inregistrat”, acest cookie se va sterge automat cand veti inchide browserul sau calculatorul.

  Cookie-uri de performanta
Acest tip de cookie retine preferintele utilizatorului pe acest site, astfel incat nu mai este nevoie de setarea lor la fiecare vizitare a site-ului.

  Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate
O parte din publicitatea care se gaseste pe acest blog, apartine tertelor parti. Unele dintre aceste parti folosesc propriile cookie-uri anonime pentru a analiza cat de multe persoane au fost expuse unui mesaj publicitar, sau pentru a vedea cate persoane au fost expuse de mai multe ori aceleiasi reclame.

  Alte cookie-uri ale tertelor parti
Pe unele pagini, tertii pot seta propriile cookie-uri anonime, in scopul de a urmari succesul unei aplicatii sau pentru a customiza o aplicatie. De exemplu, cand se distribuie (share) un articol folosind butonul pentru retelele sociale aflat pe un site, acea retea sociala va inregistra activitatea utilizatorului. Ce tip de informatii sunt stocate si accesate prin intermediul cookie-urilor? Cookie-urile pastreaza informatii intr-un fisier text de mici dimensiuni care permit unui website sa recunoasca un browser. Webserverul va recunoaste browserul pana cand cookie-ul expira sau este sters. Cookie-ul stocheaza informatii importante care imbunatatesc experienta de navigare pe Internet ( ex: setarile limbii in care se doreste accesarea unui site; pastrarea unui user logat in contul de webmail; securitatea online banking; pastrarea produselor in cosul de cumparaturi).

  Pentru o navigare sigura si responsabila, bazata pe cookies:
• Particuleaza-ti setarile browserului in ceea ce priveste cookie-urile pentru a reflecta un nivel confortabil al securitatii utilizarii cookie-urilor.
• Daca se imparte accesul la calculator, se poate lua in considerare setarea browserului pentru a sterge datele individuale de navigare de fiecare data cand se inchide browserul. Aceasta este o varianta de a accesa site-urile care plaseaza cookie-uri si de a sterge orice informatie de vizitare la inchiderea sesiunii navigare.
• Instaleaza si actualizeaza constant aplicatii antispyware si antimalware.

  Cum puteţi controla fişierele de tip cookie
Iti poti retrage consimtamantul privind fișierele de tip cookie în orice moment. În acest scop, poti sa blochezi sau elimini fişierele cookie fie prin intermediul setarilor browserului web folosit, sau urmand instrucţiunile specifice pentru categoriile de cookie din secţiunile de mai jos. In orice situaţie, pot apare probleme legate de utilizarea anumitor parti ale site-ului web daca se dezactiveaza fişierele de tip cookie. În cazul în care doresti sa elimini fișierele de tip cookie stocate pe dispozitivele tale și sa configurezi browserul web astfel încat să refuze fisiere de tip cookie, poti sa utilizezi setarile privind preferințele din browser-ul web folosit.
De  obicei, aceste setari de navigare referitoare la fișiere de tip cookie se afla în meniurile „Opțiuni”, „Instrumente” sau „Preferințe” din browserul web. În funcție de browserele web existente, pot fi utilizate mijloace diverse pentru a dezactiva fisierele de tip cookie.
Pentru a obține mai multe informații, poti vizita:
  • Setari cookie în Internet Explorer – Internet Explorer;
  • Setari cookie în Firefox – Firefox;
  • Setari cookie în Chrome – Chrome;
  • Setari cookie în Safari – Safari;
  • Setari cookie în Edge – Edge;
  • Setari cookie în Opera – Opera.
Pentru a afla mai multe despre fișierele de tip cookie, te invit sa vizitezi www.allaboutcookies.org sau sa accesezi www.youronlinechoices.eu, care conține informații suplimentare privind publicitatea comportamentala si viata privata online.
 Site-ul anunturi-craiova.blogspot.ro foloseste cookie-uri plasate de terti, retelele sociale Google, Facebook, Pinterest, LinkedIn, Twitter,etc.

Divulgarea informatiilor cu caracter personal:
anunturi-craiova.blogspot.ro garanteaza confidentialitatea datelor cu caracter personal primite de la fiecare utilizator, si in consecinta, a adoptat nivelul de securitate cerut de normele de protectie ale datelor cu caracter personal.
Divulgarea informatiilor cu caracter personal catre terti a fiecaruia, se poate face numai catre organele abilitate sa detina astfel de informatii si numai in baza unei hotarari judecatoresti, sau alta obligatie juridica. Legat de acest aspect, doresc sa informez ca am luat toate masurile necesare astfel incat, datele tale cu caracter personal sa nu fie transmise fara vreun temei legal niciunui tert.
 Nu vand datele cu caracter personal ale niciunui utilizator unor terțe părți.
 Ca o garantie in plus a protectiei datelor personale, accesul la continutul blogului se poate face liber, nefiind conditionat de introducerea unor date cu caracter personal.

  Clauza finala
Pentru evitarea oricarui dubiu, utilizatorul acestui blog este de acord cu faptul ca vizitarea website-ului si continuarea navigarii pe el reprezinta consimtamantul expres si neechivoc al acestuia privitor la intregul continut al Politicii de Confidentialitate si al Termenilor si Conditiilor.

Advertisements

 
Copyright © 2013 | Anunturi Craiova

Recomandare gazduire | Anunturi Craiova si Romania

Powered byBlogger