Servicii detailing auto Craiova

0
Servicii detailing auto Craiova, prin activitati oferite ce prelungesc durata de viata a masinii si fereste pasagerii de de bacterii, stiind ca durata de viata unei masini este determinata de cat de bine este pastrata curata. Interiorul unei masini este la fel de important, chiar daca majoritatea atentiei este acordata caroseriei si componentelor functionale.

Se ofera servicii nu numai despre asigurarea unui mediu aerisit, curat si confortabil, dar si despre eliminarea bacteriilor care ar putea aparea in habitaclu. O masina trebuie pastrata in stare buna si curatata la intervale regulate, indiferent daca o vei vinde sau o vei pastra pentru multi ani.

La Sofi Detailing Auto din Craiova, aplicam metode si solutii de curatare potrivite pentru fiecare tip de material din interiorul masinii, care se potrivesc oricarui tip de finisaj.

Servicii detailing auto Craiova


Alege o echipa de profesionisti care inspira incredere si asigura-te ca se vor descurca bine atunci cand ai nevoie de un serviciu de ingrijire a masinii. Suntem cei pentru care masina ta primeste mereu aceeasi atentie cuvenita, asa ca, nu recomandam lasarea ei in posesia altora, neprofesionisti, deoarece stim si intelegem ca ea este printre bunurile indragite. Masina este o modalitate de a trai, de care trebuie sa ai grija, indiferent daca o folositi pentru serviciu, pentru shopping sau pentru intalniri cu prietenii. Pentru ca ea sa ramana intr-o stare placuta pentru o perioada lunga de timp, lasa-ne sa ii acordam atentia cuvenita.
Serviciile oferite

Recenziile existe in internet ne recomanda ca fiind cunoscatori in ceea ce facem, prin profesionalismul de care dam mereu dovada.

Detailing auto interior
Curatarea interiorului unei masini, de la tapiterie pana la cele mai mici piese din plastic, este un serviciu complex, beneficiile sale de baza includ imbunatatirea aspectului masinii, pastrarea valorii acesteia si prevenirea deteriorarii prematura a componentelor din interior.

Detailing auto exterior
Detaling-ul profesional pe care-l oferim, este arta de a face un vehicul sa arate si sa functioneze ca nou. Serviciile de curatare a masinii sunt mult mai precise si eficiente decat o simpla spalare. O spalare a masinii este de obicei un proces automat care implica curatarea superficiala a masinii.

Detailing compartiment motor
Desi compartimentul motor este mereu murdar si umed, acest lucru nu inseamna ca trebuie sa ramana asa, aspect pentru care oferim o solutie de curatare care nu va deteriora cauciucul, metalul sau plasticul de sub capota.

Restaurare/Polish faruri
Procesul de restaurare a farurilor elimina lacul protector deteriorat si contaminat de pe suprafata exterioara a farurilor. Acest proces se face in cel putin cinci pasi si este sugerat atunci cand farurile sunt zgariate sau mate, iar polisharea face ca un strat subtire din lacul protector deteriorat sa fie eliminat de pe suprafata exterioara a farului. Acest proces este realizat in doua etape si este recomandat atunci cand farurile incep sa se matuiasca. Este o optiune mai ieftina, dar cu rezultate usor mai putin bune decat restaurarea farurilor.

Pe langa cele afisate, realizam cat mai multeservicii de de cosmetica auto, iar multe imagini cu am realizat si realizam, se pot descoperii in Pagina din Facebook
Numarul de telefon de contact pentru realizarea unei programari, este 0761 374 644

Servicii detailing auto Craiova
detailing interior auto Craiova
polisare faruri

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Anunturi Craiova incurajeaza pe fiecare sa posteze un comentariu.
Nu se accepta cuvinte obscene sau adresari jignitoare catre vreun utilizator, sau chiar administratorului acestui blog.
Anunturi Craiova isi rezerva dreptul de a sterge oricand un comentariu cu un caracter deranjant.

Trimiteți un comentariu (0)
Catre sus