Magazin dedicat chei in Craiova

0
Magazin dedicat chei in Craiova, cu servicii de copiere chei pentru casa si auto, inclusiv chei auto cu cip, oferite de o echipa profesionista. Copierea cheilor reprezinta una dintre cele mai inspirate investitii si nu trebuie neglijata.

Compania M&C Chei Service, reprezentata si prin magazin chei Craiova, ofera servicii si produse de calitate superioara in domeniul duplicarii cheilor si feroneriei.

Copiere chei
Daca v-ati pierdut cheia de la casa sau de la autoturism, va asiguram ca acoperim o gama foarte larga de modele de chei pe care le putem duplica: de la chei plane pentru cilindrii de casa, chei amprenta, chei speciale, chei colorate, pana la chei auto- inclusiv chei auto cu cip.

Copiere telecomenzi auto
Copiem carcase si telecomenzi auto cu inchidere si fara inchidere centralizata.

Copiere telecomenzi rezidentiale
Realizam copii pentru telecomenzi uz rezidential pentru porti culisante, usi rabatabile, porti garaje. Dispunem de cea mai mare varietate de telecomenzi cu cod fix si de rulare disponibile pe piata.

Copiere cartele interfon
Duplicam cartele magnetice pentru interfoane, astfel, accesul Dvs. in bloc, sau spatiul locativ, este asigurat.

Magazin chei in Craiova mai ofera si serviciile
~ Schimbare baterii pentru telecomenzi auto;
~ Copiere Xerox (alb/negru si color, laminari A3 si A4);
~ Servicii Gravura;
~ Ascutit cutite;

Magazin dedicat chei in Craiova


Se urmareste intotdeauna ca serviciile oferite clientilor nostri sa fie asigurate de cele mai noi produse din domeniu, in vederea obtinerii nivelului de siguranta si confort dorit. Astfel, toate produsele pe care le comercializam si pe care le utilizam sunt realizate cu inalta tehnologie, fabricate din materiale de calitate de top.

Asteptam cetatenii orasului Craiova sa ne treaca pragul in incinta magazinului Kaufland de pe B-dul Calea Bucuresti, unde-i asteptam cu oferte atractive. Pentru mai multe detalii care se doresc aflate, exista numarul de telefon 0740 949 769

Magazin dedicat chei in Craiova

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Anunturi Craiova incurajeaza pe fiecare sa posteze un comentariu.
Nu se accepta cuvinte obscene sau adresari jignitoare catre vreun utilizator, sau chiar administratorului acestui blog.
Anunturi Craiova isi rezerva dreptul de a sterge oricand un comentariu cu un caracter deranjant.

Trimiteți un comentariu (0)
Catre sus