Magazin cu autocolante in Craiova

0
Magazin cu autocolante in Craiova, constand in materiale de calitate, la preturi avantajoase, prin oferte de modele lucioase, mate si semilucioase. Folosirea foliilor autocolante este simpla si rapida si restabileste echilibrul optic dorit in interior. Folosim folii autocolante la preturi rezonabile, comercializate de cele mai multe ori la tola, decat la metru, si oferim o gama larga de optiuni. 

 In magazinul nostru se poate alege dintr-o colectie numeroasa de folii autocolante, incepand de la autocolante imitatie de lemn, marmura si transparente, care sunt disponibile pentru aplicare pe mobila, dulapuri si usi.

Magazin cu autocolante in Craiova

Dispunem de folii autocolante care arata ca vitraliu, care sunt lucioase, mate sau fluorescente, care arata ca pietre sau caramizi si care imita pielea. Prin urmare, singurul impediment este acela de a alege designul care se doreste. O folie autocolanta este capabila sa se lipeasca pe orice suprafata neteda, lucioasa si finisata. Nu se poate lipi pe suprafete rugoase sau neprelucrate. 

Magazin cu autocolante in Craiova

Foliile autocolante au un suport puternic pentru adeziv, astfel incat materialul sa fie lipit ferm, pe parcursul mai multor ani de utilizare. Dimensiunile standard ale rolei, în functie de produs, sunt urmatoarele: - Lungimi standard de 1,5 metri, 2 metri, 2,1 metri si 15 metri; - Latimi standard de 45, 67,5 si 90 de centimetri;

Beneficii folii autocolante

Aplicarea foliei autocolante are numeroase beneficii. Modelele pot fi diferite, in functie de reproducerea imaginii. Folia autocolanta va imbunatati cu siguranta aspectul vizual si fizic al produsului tau. Rezistenta in timp, curatarea simpla si rapida si modelele care imbunatatesc spatiul, sunt cele mai importante beneficii. Prin urmare, trebuie luate in considerare foliile autocolante, atunci cand gandesti la o schimbare pentru decor, sau pentru a proteja suprafata pe care doresti sa fie aplicata. 

Pentru clienții care au nevoie de mai multe informatii despre diferite aspecte, cum ar fi aplicabilitatea acestor produse, calitatea, producatorul sau pretul, magazinului nostru ofera o varietate de sfaturi. Asadar, ramane sa-ti facem invitatia de a ne vizita in Craiova, pe strada Calea Severinului nr.1, in incinta Casa Tineretului, pentru a intra in posesia acestor produse atat de utile pentru a obtine un aspect nou al intregii locuinte.
Telefonul de contact este 0728 232 522

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Anunturi Craiova incurajeaza pe fiecare sa posteze un comentariu.
Nu se accepta cuvinte obscene sau adresari jignitoare catre vreun utilizator, sau chiar administratorului acestui blog.
Anunturi Craiova isi rezerva dreptul de a sterge oricand un comentariu cu un caracter deranjant.

Trimiteți un comentariu (0)
Catre sus