Cazare Pensiunea Rubin Ranca

0

Cazare Pensiunea Rubin Ranca, printr-o oferta facuta catre acele persoane care doresc o cazare la munte, prin petrecerea unor clipe de neuitat pe perioada verii sau a iernii. Fiind pozitionata in centrul localitatii, pensiunea se afla la doar 50 metri de partia de schi si instalatia de teleschi.

Aflata chiar pe strada principala, pe traseul soselei Transalpina, cu un personal ingaduitor si atent la ceea ce isi doreste fiecare client si cu o curatenie exemplara, pensiunea Rubin dispune de conditii deosebite de cazare, cu o parcare mare si iluminata. Recenziile facute de un numar mare de turisti pe site-urile de specialitate, demonstreaza faptul ca o data trecut pragul, cu siguranta clientii vor reveni mereu.

Cazare Pensiunea Rubin Ranca

Climatul tonifiant si plin de ozon, impreuna cu minunatele peisaje daruite de natura, sunt doar cateva dintre facilitatile care indeamna la odihna si recreere, prin drumetii montane pe timpul verii si practicarea sporturilor de iarna. Cei care reusesc sa se cazeze la Pensiunea Rubin, vor beneficia de conditii excelente de cazare si se vor putea bucura de  o superba panorama, oferita de o terasa spatioasa cu vedere catre Vf. Papusa (urmareste videoclipul din finalul articolului).

Pensiunea ofera 21 de locuri de cazare in 9 camere dotate cu grup sanitar propriu si cabine de dush, frigider si televizor, dispune de un living spatios, bar si restaurant, care ofera preparate traditionale dar si alte sortimente de gustari calde si reci pe toata perioada anului. Se poate pune la dispozitie si o gama larga de bauturi racoritoare si alcoolice, la preturi accesibile.



Facilitati cazare

- Internet / WiFi gratuit;
- Camere cu balcon;
- Centrala termica;
- Televizor si frigider in fiecare camera;
- TV in restaurant;
- Mic dejun;
- Terasa pentru luat masa in aer liber;
- Acces gratar;
- Spatiu recreere;
- Parcare proprie si gratuita;
- Si multe altele;

Camerele spatioase si primitoare, dispun de locuri pentru 2 persoane, dar si pentru familii compuse din 4 sau 5 persoane, prin prezenta de paturi duble si simple. Toate camerele au toaletele separate, au perne din pene si lenjerii de pat, cearceafuri de baie și prosoape. De la balcoanele camerelor, dar si de pe terasa, se poate bucura fiecare de o excelenta panorama asupra muntilor si a pomilor seculari aflati in fata pensiunii.

De ce Pensiunea Rubin?

Deoarece este locul in care se poate descoperii cel mai ieftin pret de cazare din Statiunea Ranca, iar personalul amabil, prin serviciile oferite, incearca sa satisfaca cele mai multe cerinte. Totodata, suntem pensiunea care isi propune sa fie acea oaza de frumos, liniste si armonie, departe de agitatia orasului, avand convingerea ca sunt aspecte de care este intotdeauna nevoie.

Pentru mai multe detalii, dar mai ales rezervare cazare, sunati la numarul de telefon 0768 079 965

Cazare Pensiunea Rubin Ranca

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Anunturi Craiova incurajeaza pe fiecare sa posteze un comentariu.
Nu se accepta cuvinte obscene sau adresari jignitoare catre vreun utilizator, sau chiar administratorului acestui blog.
Anunturi Craiova isi rezerva dreptul de a sterge oricand un comentariu cu un caracter deranjant.

Trimiteți un comentariu (0)
Catre sus