Baterii auto Caranda in Craiova

0

Filiala baterii auto Caranda in Craiova, prin comercializare acumulatori si baterii fabricate in Romania, la preturi competitive si calitate ireprosabila. Trebuie cunoscut ca toate produsele sunt verificate inaintea punerii spre vanzare cu ajutorul laboratorului de testare automatizata Digatron, achizitionat din Germania.

Toate bateriile auto fabricate folosesc tehnologia Calciu-Calciu si nu necesita intretinere. Bateriile Caranda sunt insotite de o garantie de 2 ani care acopera defectele de fabricatie. Toti clientii care folosesc aceste baterii auto, beneficiaza de service gratuit pe perioada garantiei.

Baterii auto Caranda in Craiova

Pentru alegerea bateriei optime, orice doritor este invitat sa viziteze locatia din Bulevardul Nicolae Titulescu nr. 7 (pana in sensul giratoriu din de la Unirea), cu amplasare pe partea dreapta. Pentru o mai usoara localizare, urmareste harta din subsolul articolului.

Majoritatea conducatorilor auto cunosc faptul ca piata auto ofera o gama larga de baterii construite cu diferite tehnologii. Numai ca, reprezentantii de la punctul de desfacere din Craiova pot ajuta la alegerea bateriei auto ca fiind cea mai potrivita si care sa ofere cei mai buni parametrii tehnici la pretul cel mai scazut. Calitatea produselor si serviciilor oferite, sunt cele constituie o reala prioritate.

Totdeauna un specialist in baterii Caranda va diagnostica bateria pe care o detii. Daca este un defect de fabricatie, bateria va fi inlocuita cu una functionala. Iar daca este vorba de o baterie descarcata, ca in majoritatea cazurilor, se va ocupa de reincarcarea ei. In toate cazurile ivite, se face tot ce este necesar pentru a se rezolva una din problemele enuntate.

Asadar, daca locuiesti in Craiova sau prin imprejurimi si ai probleme cu acumulatorul de la masina, acceseaza numerele de telefon 0766 777 721  / 0729 801 188 / 0251 419 170. Numai asa poti sa descoperi o gama larga de baterii si acumulatoare oferite spre vanzare si care pot raspunde oricaror cerinte.

Baterii auto Caranda in Craiova


 

Cuvinte Cheie

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Anunturi Craiova incurajeaza pe fiecare sa posteze un comentariu.
Nu se accepta cuvinte obscene sau adresari jignitoare catre vreun utilizator, sau chiar administratorului acestui blog.
Anunturi Craiova isi rezerva dreptul de a sterge oricand un comentariu cu un caracter deranjant.

Trimiteți un comentariu (0)
Catre sus