Feliator mezeluri cu diametru lama 220 mm

0
Feliator mezeluri cu diametru lama 220 mm, marca YATO YG-03110 si destinat utilizatorilor profesionisti, fiind recomandat în special pentru unități de catering, restaurant, magazine alimentare, firme de catering. O oferta propusa de magazin bricolaj, situat in apropriere de Craiova si care vinde online o intreaga varietate de produse.

Specificatii aparat feliator

- Marca: Yato; 
- Greutate produs: 17 kg; 
- Material: AL; 
- Diametru [mm]: 220; 
- Dimensiuni (L x W x H) [cm]: 47x34x37; 
- Țara de provenienta: Polonia; 
- Clasa de utilizare: Profesionala; 
- Garanție: 12 luni - persoane juridice; 
- Garantie: 24 luni - persoane fizice;

Feliator mezeluri cu diametru lama 220 mm

Baza este fabricată din aliaj de aluminiu de înaltă calitate, cu o suprafață vopsită în gri, este foarte ușor de curățat și de păstrat. Un avantaj suplimentar al tăietorului YATO este un cărucior detașabil, care poate fi deșurubat rapid, ceea ce facilitează foarte mult accesul la colțurile greu accesibile și facilitează curățarea acestora de resturile produselor tăiate. 

Discul de tăiere cu diametrul de 220 mm permite tăierea produselor cu diametrul de până la 150 mm . Datorită reglării uniforme a grosimii de tăiere, este posibilă tăierea feliilor cu grosimea de 0,2 până la 12 mm . Motorul răcit cu aer are o putere de 120W . Acest lucru previne supraîncărcarea mașinii și garantează performanțele sale ridicate și durata de viață lungă.

Căruciorul instalat pe ghidaje cu rulmenți funcționează foarte ușor și lin, reducând semnificativ efortul în timpul tăierii. În plus, mecanismul de tăiere , adică căruciorul și discul, sunt poziționate în diagonală. În acest fel, produsele feliate sunt presate pe disc de gravitație, reducând forța necesară pentru aceasta. Ascuțitorul semi-automat încorporat vă permite să ascuțiți rapid discul de tăiere fără a fi necesar să îl demontați. O atenție deosebită a fost acordată și problemei securității.

Comutatorul rezistent la stropire protejează împotriva șocurilor electrice în timpul funcționării și curățării dispozitivului. În plus, o protecție este utilizată pentru a proteja discul de tăiere , minimizând riscul de rănire. În plus, căruciorul are un capac transparent special care protejează împotriva introducerii accidentale a mâinii în zona de tăiere. Stabilitatea dispozitivului în timpul funcționării este asigurată de picioarele speciale antiderapante.

Feliator mezeluri cu diametru lama 220 mm

Pentru aflare de detalii exista numarul de telefon 0371 717 171, iar despre cat mai multe imagini, sau comanda si transport, click pe Feliator mezeluri cu diametru lama 220 mm

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Anunturi Craiova incurajeaza pe fiecare sa posteze un comentariu.
Nu se accepta cuvinte obscene sau adresari jignitoare catre vreun utilizator, sau chiar administratorului acestui blog.
Anunturi Craiova isi rezerva dreptul de a sterge oricand un comentariu cu un caracter deranjant.

Trimiteți un comentariu (0)
Catre sus