Comenzi si livrare flori in Craiova

0
Comenzi si livrare flori in Craiova, atunci cand vrei sa aduci bucurie in viata unei persoane dragi, prin alegerea cu rafinament si eleganta, dintr-o intreaga varietate de buchete. Cu Floraria Rhapsody, amplasata in Centrul Comercial Auchan Craiovita, ai cele mai frumoase aranjamente florale. 

Floraria Rhapsody este o florarie extrem de moderna, conceputa pentru oamenii iubitori de frumos, fiind locul in care se pot descoperii buchete cu flori colorate de sezon si nu numai. Fiind o florarie care are o traditie de familie de peste 40 de ani si cunoscand florile pana in cel mai mic detaliu, ne concentram toata energia pentru ca fiecare livrare sa fie intocmai si sa poata aduce emotie si admiratie.

Prin livrarea florilor noastre la domiciliu, dupa ce sunt atent selectionate, mereu reusim sa-i facem pe cei apropiati sa se simta indragiti, motiv pentru care lucram numai cu flori foarte proaspete, aprovizionarea facandu-se zilnic. Spre deosebire de multe alte florarii, Floraria Rhapsody este dedicata intru totul clientilor, celor ce indragesc si apreciaza florile pe care le oferim, iar munca depusa pentru a-i ajuta sa aduca bucurie in viata celor dragi este mereu facuta cu drag.

Te invitam sa descoperi locatia noastra din Centrul Comercial Auchan Craiovita si transforma fiecare zi din viata celor dragi intr-o ocazie speciala, prin a oferi buchete de flori spectaculoase. Colectia florariei noastre iti ofera buchete de flori diverse, pe care ti le trimitem si printr-un serviciul prompt de livrare la domiciliu.

Afla cat mai multe detalii la numarul de telefon 0765 495 949, sau accesand site-ul Floraria Rhapsody

Comenzi si livrare flori in Craiova

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Anunturi Craiova incurajeaza pe fiecare sa posteze un comentariu.
Nu se accepta cuvinte obscene sau adresari jignitoare catre vreun utilizator, sau chiar administratorului acestui blog.
Anunturi Craiova isi rezerva dreptul de a sterge oricand un comentariu cu un caracter deranjant.

Trimiteți un comentariu (0)
Catre sus