Patine cu rotile Spartan Soft Max

0
Patine cu rotile Spartan Soft Max in Craiova, care indeplinesc cel mai inalt standard de siguranta, cu certificate supuse celor mai stricte standarde europene germane. Cu un sasiu din aluminiu, sireturi solide, rulmenți ABEC cu 7 viteze usoare si o capacitate de incarcare de pana la 120 kg, garanteaza caracteristici excelente de condus si o senzatie placuta.

Oferta este facuta de catre Bby Motors, prin magazin biciclete piese si accesorii Craiova, locatia in care pot fi descoperite cele mai bune oferte de accesorii, trotinete, role si biciclete noi.

Patine cu rotile Spartan Soft Max

Patine cu rotile Spartan Soft Max 42 pe culoare gri ofera pasionatilor de acest sport si miscare confort la fiecare cursa. Designul modern al patinelor cu role Spartan Soft Max indeplinesc cel mai inalt standard de design si siguranta. Deoarece patinele cu role sunt una dintre cele mai populare activitati sportive, fiecare persoana activa ar trebui sa detina o pereche de patine de calitate, dar si o casca de protectie.

Pentru detalii referitoare la pret, disponibilitate si livrare produs, click pe Role Spartan Soft Max 42, sau prin apelare numar de telefon 0770 123 015
Patine cu rotile Spartan Soft Max


Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Anunturi Craiova incurajeaza pe fiecare sa posteze un comentariu.
Nu se accepta cuvinte obscene sau adresari jignitoare catre vreun utilizator, sau chiar administratorului acestui blog.
Anunturi Craiova isi rezerva dreptul de a sterge oricand un comentariu cu un caracter deranjant.

Trimiteți un comentariu (0)
Catre sus