Craiova-cele mai frumoase piete de Craciun

0
Craiova-cele mai frumoase piete de Craciun din Europa, orasul nostru fiind singurul din Romania care figureaza ca fiind  in clasamentul realizat de catre cei de la European Best Destinations. Acest site destinat calatoriilor, este locul in care esti invitat sa descoperi tot ce este mai bun de vizitat de prin Europa si in care exista clasamentele realizate prin voturilor calatorilor din intreaga lume.

Deoarece in cadrul lui se descopera si cele mai bune destinatii de Craciun, alaturi de multe alte destinatii, trebuie sa ne mandrim, mai ales noi oltenii, ca printre ele figureaza si orasul Craiova.

Fiind cel mai accesat site web dedicat turismului din Europa, European Best Destinations a anuntat ca a dat start la cele mai frumoase destinatii de Craciun pentru 2021 – 2022. Astfel, turistii din toata lumea, pot descoperi si pot vota Craiova ca destinatia preferata de Craciun, pana pe data de 10 decembrie a acestui an. Suntem cu totii constienti ca este o ocazie extrem de binevenita de a ne promova orasul.

Craiova-cele mai frumoase piete de Craciun

O data cu sosirea lunii decembrie, Craiova a intrat intr-o atmosfera de sarbatoare, orasul fiind decorat cu un milion de luminite, amplasate in zona centrala, pe Calea Bucuresti, dar si in Parcul Nicolae Romanescu. Craiovenii, si nu numai, pot admira brazii impodobiti, 25 de casute pictate ca-n povesti, intre care cinci realizate in cadrul taberei de sculptura in lemn.

Acestea sunt sunt amplasate in Centrul Vechi si Piata Mihai Viteazul, in care comerciantii si artizanii vand produse handmade, preparate specifice Craciunului, bijuterii si cadouri. Craiova va mentine aceasta atmosfera de sarbatoare pana dupa Anul Nou.

Trebuie avut in vedere, de catre vizitatori, ca purtarea mastii este obligatorie, iar in zona scenei, atunci cand se desfasoara concerte, este nevoie de certificat verde. Asadar, pentru a castiga concursul in care figureaza si Craiova si cele mai frumoase piete de Craciun, click pe Voteaza Craiova, prin selectarea imaginii cu orasul nostru si completeaza campurile obligatorii. Se poate acorda un singur vot pe zi per adresa IP.
Craiova-cele mai frumoase piete de Craciun


Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Anunturi Craiova incurajeaza pe fiecare sa posteze un comentariu.
Nu se accepta cuvinte obscene sau adresari jignitoare catre vreun utilizator, sau chiar administratorului acestui blog.
Anunturi Craiova isi rezerva dreptul de a sterge oricand un comentariu cu un caracter deranjant.

Trimiteți un comentariu (0)
Catre sus