Viata alaturi de un vulcan activ | Anunturi Craiova

Viata alaturi de un vulcan activ - Anunturi Craiova
Articole Noi

Diverse

Stiri si Noutati

Divertisment

Reclama

Viata alaturi de un vulcan activ

        Viata alaturi de un vulcan activ poate fi descoperita intr-o insula vulcanica tropicala din largul coastei Japoniei, care gazduieste pe craterul vulcanic, un adevarat orasel cu o populatie ce numara 205 locuitori.
Situată la aproximativ 300 de kilometri la sudul capitalei Tokyo, întreaga insulă a fost clasată drept vulcan activ de clasa C de către Agenţia de Meteorologie din Japonia, scrie Daily Mail.

Fotograful si web designerul japonez Yasuhito Izuki, fascinat de faptul ca exista oameni care traiesc in interiorul unui vulcan, a petrecut trei zile pe insula si a documentat viata acestora, realizand o serie de imagini inedite.

Iata ce a declarat:
„In ciuda vulcanului, oamenii care traiesc acolo o fac exact ca niste japonezi normali, pescuiesc, se ocupa de agricultura si, desigur, de turisti”, Spre deosebire de personajele negative din filmele cu James Bond, acestia nu pun la cale distrugerea lumii, dar unii dintre ei traiesc aici de generatii”.

Insula este cu greu accesibila cu barca, intrucat, din cauza stancilor abrupte care inconjoara insula, aceasta nu dispune de un port pentru ancorarea barcilor. Singura alternativa pentru a ajunge acolo este sa iei elicopterul, care face acest traseu doar o data pe zi.

Ultima dată vulcanul a erupt în anul 1785, provocând moartea a aproximativ 140 de persoane, adică mai mult de jumătate din populaţia din acel moment.


Viata-vulcan-activ
vulcan-insula
insula
insula-vulcan
pista


Reclame

 
Copyright © 2013 | Anunturi Craiova

Recomandare gazduire | Anunturi Craiova si Romania

Powered byBlogger